Remia

Op deze plek deden we al eerder verslag (zie James Hopkins) van bijzondere samenwerking tussen klant en producent. Gelukkig weten de bedrijven die soortgelijke wensen hebben Kolibri goed te vinden en maken we niet zelden hele mooie series. Zo ging het ook toen we tweede helft 2016 een telefoontje kregen van Remia.

De som is meer dan het geheel der delen

Ze waren op zoek naar een producent die ze kon helpen om een nieuw premium product precies de juiste uitstraling te geven. Vaak is het zo dat aan het begin van zo’n project lang niet alles in kannen en kruiken zit. Welke technieken ga je nodig hebben om de uitstraling die je voor ogen hebt ook écht te realiseren? Is de bedachte uitstraling eigenlijk al wel definitief? Maar desondanks moet je als klant al wel besluiten met wie je het avontuur aandurft. Dat is een sprong in het diepe en vraagt om vertrouwen in je leverancier en andersom. Remia waagde de sprong, koos Kolibri als partner om het etiket en sluitzegel mee te ontwikkelen en wat een feest is het geworden.

In de ontwerpfase werd veelvuldig gebruik gemaakt van de expertise van onze verkoopadviseurs. Wat kan wel, wat kan niet. Hoe zouden we dit kunnen doen en hoe doen we dat? Welke materialen zijn het best voor deze toepassing, welke druktechniek en ga zo maar door. Remia is een echte expert op het gebied van verpakkingen en alle relevante disciplines werkten mee  aan de totstandkoming van precies het beste etiket voor hun nieuwe premium. Het is mooi om die drive te voelen en om deel uit te maken van een samenwerking die  zo is gefocust op succes. Het ging zelfs zo ver dat tijdens de test een handvol professionals aanwezig was die in nauw overleg enkele last-minute aanpassingen bedachten. Tot bijna ieders verbazing  werden deze aanpassingen direct toegepast en kon het resultaat enkele minuten later al fysiek worden beoordeeld. Deze flexibiliteit werd die middag nog een paar keer aangesproken en uiteindelijk was daar het etiket met precies de uitstraling die werd gezocht.

Dan zorgen onze kundige drukkers dat het etiket in veelvoud precies zo wordt gemaakt als besproken en dan zit het erop. Rest nog de hoop dat de productlancering een succes mag worden. Gelukkig zijn de berichten die ons daarover bereiken heel goed en is de mayonaise inmiddels ook op de horecava 2017 gepresenteerd. Natuurlijk hebben we zelf ook uitgebreid geproefd met onze eigen experts en we kunnen rustig zeggen dat ook de binnenkant van de pot heel mooi is geworden!

Neem contact  met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten