Kolibri Labels B.V. onderdeel van Optimum Group

Kolibri onderdeel van Optimum Group

Waarschijnlijk heeft u er al iets van vernomen, maar het is toch goed om u te informeren over het feit dat Kolibri sinds juni 2020 onderdeel uitmaakt van Optimum Group.

Waarschijnlijk heeft u er al iets van vernomen, maar het is toch goed om u te informeren over het feit dat Kolibri sinds juni 2020 onderdeel uitmaakt van Optimum Group.

Optimum Group is een veelzijdige groep drukkerijen gespecialiseerd op het gebied van etiketten en flexibele verpakkingen. Optimum Group behoort met dertien vestigingen tot de grootste aanbieders in de Benelux en bedient vooral afnemers in food, retail, cosmetica, pharma, home & personal care, logistiek en chemie. 

Aangezien we nu member company van Optimum Group zijn dienen er zich kansen aan die we u niet willen onthouden. Met de duurzame materialen uit het Optimum Green portfolio kunnen we samen met u kijken hoe we uw verpakking en etiketten kunnen "vergroenen." Met de producten uit ons Optimum Green portfolio vindt u altijd een oplossing die past bij uw MVO-beleid. Samen werken we structureel en sustainable aan een duurzame toekomst.

Door de nauwe samenwerking met de members zijn we in staat tot het leveren van meer producten voor verschillende toepassingen. Bijvoorbeeld: shrink sleeves, banderollen, linerless labels en booklets. Dit alles via 1 loket, omdat wij een one-stop-shop beleid prefereren. Dit betekent dat u uw vraag bij ons neerlegt en wij gaan vaststellen waar de productie plaatsvindt.

Oftewel: één contactpersoon, één factuur en maar één leverancier, wel zo makkelijk!

Kolibri staat erom bekend vrijwel alle druktechnieken in huis te hebben. Nu wij deel uit maken van Optimum Group zijn onze mogelijkheden verder uitgebreid. Brede baan flexo, smalle baan flexo, boekdruk, offset, zeefdruk, foliedruk, HP Indigo digitaal, Xeikon digitaal, inkjet, enzovoort. Hierdoor hebben we voor al uw vragen een passende oplossing.

Op locatie dienen zich nieuwe mogelijkheden aan. Onze productie is volop in beweging waardoor we binnenkort de mogelijkheid hebben om meerlaagse labels te leveren.

Ook wordt er geïnvesteerd in een nieuwe inkjet machine, waardoor de mogelijkheden flink worden uitgebreid.

Met enige regelmaat zullen we u op de hoogte stellen van de ontwikkelingen.

Kortom: Kolibri slaat zijn vleugels uit en wordt nog belangrijker voor haar relaties.

Neem contact  met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten