Onze oplossingen

Onze oplossingen

In de loop der jaren hebben wij ontelbare soorten etiketten gedrukt. Elk etiket is uniek in zijn soort. Zelfs onze blanco etiketten worden op maat en volgens de wensen van de klant geproduceerd.

Onze oplossingen

Dit maatwerk vraagt om knowhow van elke medewerker die bij de productie betrokken is. Geen enkele opleiding komt tegemoet aan de hoge eisen die wij stellen aan onze medewerkers. Daarom volgen nieuwe medewerkers intern een intensief scholingstraject, zodat zij zich de geavanceerde technieken en de kneepjes van het vak eigen kunnen maken. Met dit team vakspecialisten vinden wij altijd een passende oplossing voor uw probleem.

Maak ons eigenaar van uw probleem

Onze etiketten worden voor talloze doeleinden gebruikt. Vaak zijn ze marketingtechnisch van grote waarde en moet de uitvoering van de labels invloed uitoefenen op de aandacht en keuze van de eindgebruiker. In andere gevallen hebben specifieke eisen de aandacht, zoals een sluitzegel of de transparantie van een label. Soms ligt de nadruk op de belijming; het etiket moet vaatwasser bestendig zijn of niet loslaten op vochtige schuimrubberen dozen. Wat uw specifieke vraag ook is: bij Kolibri weten wij er raad mee.

Waar heeft u het etiket voor nodig?

De techniek is voor u van ondergeschikt belang. Belemmeringen vormen voor ons een uitdaging, dus laat uw probleem met een gerust hart aan ons over. U vraagt en wij draaien! Elke discipline die nodig is om een optimaal resultaat te bereiken hebben wij in huis. Onze DTP’ers beoordelen uw ontwerp vakkundig, experts concentreren zich op de kleursamenstellingen. De druktechniek, materiaal en belijming worden zorgvuldig geselecteerd. Maar dat is nog niet alles. Bij elke keuze die er wordt gemaakt houden wij het kostenplaatje nauwkeurig in het oog. Het eindproduct is het hoogst mogelijke resultaat.

Neem contact  met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten