Met een gemiddeld dienstverband van bijna 18 jaar en drukmachines in alle gangbare technieken vormen de mensen bij Kolibri een hecht team van uiterst effectieve vakmensen. 

Ambachtelijk én modern, van kleine runs tot grote oplages en van blanco tot high-end premium: bij Kolibri is alles mogelijk. Met een eigen DTP afdeling, zeer uitgebreide technische werkvoorbereiding en ruime voorraad aan basismateriaal hebben we alle succesbepalende factoren in eigen hand en kunnen we aandacht geven wat aandacht vraagt en snel schakelen wanneer nodig.

Hoe uitgebreid het werkgebied van Kolibri is blijkt ook uit de verschillende klanten die ons weten te vinden. Tot onze grootste afnemers behoren partijen die uitsluitend hoogstaand drukwerk afnemen, een ander groot deel zet ons enkel in om hun organisatie van blanco etiketten te voorzien. Het is dan ook niet het soort etiket dat onze klanten verbindt, maar de zorg en aandacht die men aan de etiketten wil besteden. Daarom spreken we bij Kolibri niet zozeer over verkopers, maar zien we onszelf meer als adviseurs. We focussen op uw aangeven op prijs, snelheid en kwaliteit en als het even lukt op alle drie tegelijk. Altijd op zoek naar de beste oplossing voor uw etiket.

Heeft u een nieuw project, een haastklus, blanco of bedrukt; we horen graag wat we voor u mogen betekenen.

Het laatste nieuws

Toon alle nieuwsberichten

Aankomende events

Toon alle events